Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Amsterdam

Keja Donia

Keja Donia Adres:
Keja Donia
Assumburg 2
1081 GC Amsterdam

Tel. 020 - 6715141
Fax. 020 - 6761343

Website. www.kejadonia.com
Email. rtroost@kejadonia.nl

Beschrijving:
Keja Donia is een zelfstandig design & communicatie bureau en al meer dan 25 jaar succesvol met het ontwikkelen van merkidentiteiten en communicatie. Naar alle interne en externe doelgroepen.

We combineren creativiteit met strategisch denken en liefde voor design met commercieel talent. Per project stellen we een team samen vanuit creatie, strategie en account. Ervaren mensen die zich snel in kunnen leven en lezen en rechtstreeks bereikbaar zijn. Wanneer nodig schakelen ze andere specialisten in. Van KD zelf of uit ons netwerk.

Everything starts with a good ID
Alles begint met een idee. Over wie je bent, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Om een merk te bouwen, een merk te veroveren, een interne cultuur te veranderen. Wij bedenken het idee dat werkt en voeren het uit ook.

Veel van onze opdrachten zijn strategisch complex en tijdrovend. Door het project in drie fases (find, focus, fly) te verdelen, houden we het overzichtelijk. Ook qua planning en financiƫn. Op die manier houden we de aandacht waar die hoort: bij het creatieve proces.

Plaatsen in de regio Amsterdam