Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Zaanstreek-Waterland

Style Company

Style Company Adres:
Style Company
Oosteinde 81
1531 KD Wormer

Tel. 075 - 6420350

Website. www.stylecompany.eu
Email. design@style-company.nl

Beschrijving:
Enorm in vorm

Vorm en kleur spelen een belangrijke rol in het leven. Al vanaf ons eerste levensjaar zijn we er mee bezig. En ontdekken we spelenderwijs waar vormen en kleuren voor staan. En wat je er allemaal mee kunt. Tot het moment dat je er niet meer over nadenkt en dingen als vanzelfsprekend ziet. Dan ben je volwassen. Dat zijn we bij Style Company gelukkig nooit geworden. Als grafisch vormgever is elke dag voor ons nog steeds een pure ontdekkingsreis. Altijd op zoek naar de ideale vorm, de perfecte kleur, de optimale typografie.

Of het nu om een huisstijl, een verpakking, een brochure, een bedrijfspresentatie, een website of een logo gaat. We bedenken het en we maken het. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever. En zo begeleiden we voor u het hele traject. Van de allereerste schets tot en met het drukwerk.


Van ontwerp tot druk
Huisstijlen, logo's, verpakkingen, brochures: u vraagt, wij maken. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Snel, efficiƫnt en altijd met een verrassend resultaat. Van de allereerste schets tot en met het drukwerk. Style Company ontwikkelt en begeleidt. Succes verzekerd.

Style Company is niet groot. Maar wel goed. Juist daarom, kunnen we snel schakelen. En snel tot een goed resultaat komen. Korte lijnen, krachtige concepten, daar gaan we voor.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland