Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Zaanstreek-Waterland

All4design

All4design Adres:
All4design
Leeuwetand 123
1141 KW Monnickendam

Tel. 0299 - 687791
Fax. 0299 - 687793

Website. www.all4design.nl
Email. info@all4design.nl

Beschrijving:
All4Design is in augustus 2003 opgericht. Onze kennis van grafische vormgeving en webdesign dateert al van veel eerder. Vanaf 1998 zijn wij actief met het maken van websites, professionele powerpointpresentaties, het ontwerpen van logo´s, visitekaartjes en nieuwsbrieven.

Creativiteit en knowhow
Creativiteit en technische knowhow gaan bij ons hand in hand. Wij vertalen de meest vooruitstrevende en complexe grafische wensen en ideeën naar een passend technisch ontwerp. Of het nu gaat om een geavanceerde flash-animatie, om een database gedreven website of gewoon om een mooie website die vertelt wie je bent en wat je doet, wij kunnen het maken!

Inspiratie
Wij zijn gevestigd in Monnickendam, het oude gouwzeestadje op tien kilometer van Amsterdam. De prachtige omgeving met de polders, de stolpboerderijen, de gouwzee en de historische panden in de oude stad is een belangrijke inspiratiebron voor ons werk. Veel ideeën en oplossingen halen we uit de perfecte combinatie van rust en authenticiteit van het landschap.


Wat doen we
Wij ontwerpen websites………en brochures, visitekaartjes, flyers, logo´s en complete huisstijlen.

No-Nonsense
Dat doen we op een “no-nonsense” manier. Wij maken de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn. Niet moeilijk doen om het moeilijk doen. Geen ingewikkeld en moeilijk te begrijpen jargon als iets ook in normaal Nederlands verteld kan worden. Luisteren naar de wensen van onze klant en gewoon mooie sites en ontwerpen maken. Daardoor zijn we in staat om een professioneel eindresultaat neer te zetten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Basis voor succes
Een goede presentatie van je activiteiten, diensten of producten is een belangrijke basis voor succes. Via het Internet, brochures, uitnodigingen en offertes maken prospects en klanten kennis met je bedrijf. Deze eerste kennismaking is vaak bepalend voor het beeld dat men van het bedrijf vormt.

Met een ontwerp van All4Design zal die eerste indruk verpletterend zijn. Al naar gelang de wensen van onze klanten bouwen wij de site die het beste bij de bedrijfsvoering past. Daarnaast ontwerpen wij printuitingen zoals nieuwsbrieven, flyers en uitnodigingen. Onze derde specialisatie is het verhogen van de herkenbaarheid van het bedrijf middels het ontwerpen van een complete huisstijl.


Hoe werken we
Voordat de eerste schetsen op papier gezet worden zorgen we ervoor dat zowel de opdrachtgever als wijzelf voor de volle 100% weten wat er gecommuniceerd moet worden. Pas dan gaan we aan de slag.

Ontwerpfase
Het eerste ontwerpvoorstel wordt compleet met uitleg over de toegepaste functionaliteiten met de klant doorgesproken. In deze fase is er uiteraard nog alle ruimte om het ontwerp aan te passen of zelfs totaal te veranderen.

Bouwfase
Nadat er een akkoord bereikt is over het ontwerp wordt daadwerkelijk met het uitwerken van de opdracht begonnen. Via tussentijdse evaluatierondes houden we continu in de gaten of het resultaat in de lijn der verwachting blijft.

Oplevering
De oplevering vindt na een laatste correctieronde in overleg met de klant plaats. Tot 2 weken na de oplevering kunnen kleine wijzigingen in het ontwerp nog uitgevoerd worden.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland