Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Zuid-Limburg

Vridez Design

Vridez Design Adres:
Vridez Design
Geverikerstraat 103
6191 RN Beek (L)

Tel. 06 - 46325318

Website. www.virdez.com
Email. info@virdez.com

Beschrijving:
Virdez is een jong bedrijf, opgericht in 2007. Voor ieder vakgebied een specialist in huis. Grafisch ontwerp, webdesign, DTP, print producties, Industrieel ontwerp, standbouw en 3D-animaties behoren tot ons diensten pakket.

Alles wat een bedrijf in deze branche in huis moet hebben, is verenigd in Virdez. We zijn een flexibele en dynamische onderneming. Het aanbieden van een totaalpakket op het gebied van vormgeving, reclame, ontwerp en marketing is voor u als klant mooi meegenomen. Alles onder één dak en dat is wel zo praktisch!

Virdez biedt een compleet pakket van diensten aan op het gebied van design en interactieve oplossingen zoals:
Webdesign, Bedrijfspresentaties, 3D animaties, Standbouw, DTP, Brochures, Logo en huisstijl ontwikkeling, Flyers, Product design en development, en software koppelingen.

Doordat Virdez technieken uit verschillende branches combineert, ontstaat er een krachtige “alles onder 1 dak” oplossing. Werktuigbouwkundige techniek, creatief design, en het ontwikkelen en programmeren van web applicaties zijn een ongebruikelijke maar efficiënte mix van diensten die voor veel bedrijven een passende oplossing bieden.

Logo & Huisstijl ontwikkeling
Een visitekaartje, brief of website moet meteen een goede indruk van uw bedrijf achterlaten. Een professioneel gezicht naar buiten toe, ontstaat mede door een uniforme uitstraling van uw communicatiemiddelen. Wij ontwerpen voor u een huisstijl die past bij de visie van uw bedrijf. Een huisstijl die u op al uw producten tot uiting kunt brengen. Heeft u al een huisstijl, maar bent u toe aan een nieuw gezicht? Dan restylen wij de bestaande huisstijl voor u. Een verfrissend nieuw jasje, voor uw bedrijf dat dezelfde goede dienstverlening blijft bieden.

Standbouw
Op het gebied van beurspresentaties onderscheid Virdez zich in creativiteit en volledigheid. Virdez levert u niet enkel een spectaculair design voor uw presentatie maar ook de totaal oplossing qua realisatie van uw beursstand. Ervaring leert dat het aanleveren van een ontwerp altijd de vraag komt of de uitvoering van het ontwerp haalbaar is op het gebied van financiering en logistiek. Om die reden werkt Virdez nauw samen met gerenommeerde standbouwbedrijven waar voorafgaand aan de definitieve presentatie het ontwerp getoetst wordt op haalbaarheid en functionaliteit. Desgewenst verzorgt Virdez u een offerte voor het volledig uit handen nemen van ontwerp, standbouw, infra en beurscontacten. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw eigen presentatie in de voor u op maat geproduceerde beursstand.

Webdesign
Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Het moet naadloos passen bij de professionele uitstraling van uw bedrijf. Virdez kan uw bestaande huisstijl vertalen naar een online variant. Daardoor wordt uw website een deel van uw bedrijfsuitstraling en communicatie naar de buitenwereld.

Webhosting
Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop uw website geplaatst kan worden. En bij virdez is dat goed geregeld. We bieden complete all-in hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag bereikbaar is. Een hostingpakket is er al vanaf 22,50 euro per maand. Elk hostingpakket wordt geleverd met een uitgebreid online control panel, waarmee u zelf alle aspecten van uw hostingpakket kunt beheren. Verder is met een klik op de muis een van de 50 voorgeïnstalleerde scripts te installeren. Uniek bij virdez is de Click-n-Restore optie. Met Click-n-Restore kunt u inloggen op onze back-upserver, en bestanden van 1 tot 7 dagen in het verleden terugzetten.

Plaatsen in de regio Zuid-Limburg