Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Zeeland

JVDF Product & Grafisch ontwerp

JVDF Product & Grafisch ontwerp Adres:
JVDF Product & Grafisch ontwerp
Willie Dixonstraat 11
4337 PK Middelburg

Tel. 06 - 50633800

Website. www.jvdf.nl
Email. info@jvdf.nl

Beschrijving:
Grafisch ontwerpen
Een bedrijf of product met uitstraling en lef ‘verkoopt’. JVDF ontwerpt uw bedrijfs- en productlogo's en verzorgt de gehele huisstijl of een redesign van uw huidige huisstijl. Het is de kunst om de identiteit van uw bedrijf of merk te vatten in een creatief grafisch ontwerp.

» Brochures & (technische) illustraties
Illustraties en technische illustraties in bijvoorbeeld brochures, handleidingen of Powerpoint presentaties maken producten, processen en complexe apparaten overzichtelijk en begrijpelijk. Voor professionele brochures, (technische) illustraties en tekeningen, maar ook voor de vervaardiging van handleidingen kunt u bij JVDF terecht. JVDF verzorgt ontwerp, opmaak en drukwerk.

» Webdesign
JVDF kan het uiterlijk van uw website vormgeven, de ontwikkeling verzorgen en de website onderhouden. Kwalitatief en voordelig. Uw website krijgt een mooie, professionele uitstraling, is gebruiksvriendelijk en wordt via Google gemakkelijk gevonden.

» Advertenties
Een pakkende advertentie werkt! Op basis van uw huisstijl, marketing strategie en de mediakeuze ontwerpt JVDF voor u een doelgerichte advertentie die in het oog springt en tot actie leidt. Ook denkt JVDF graag met u mee over de inzet van de diverse media. Uw succes is niet alleen afhankelijk van uw product of dienst, maar voor een groot deel van uw presentatie.

» Bedrijfspresentatie
Uw bedrijf professioneel presenteren, bijvoorbeeld met een Powerpoint presentatie. JVDF ontwerpt uw presentatie en zorgt voor overzichtelijke werkbare bestanden. Een fraai uiterlijk, een duidelijk verhaal, desgewenst ondersteund met mooie illustraties en afbeeldingen.

» Drukwerk
JVDF ontwerpt en verzorgt allerlei drukwerk en bedrukkingen van flyers tot boeken en van stickers tot borden. Verschillende druktechnieken zijn hierbij mogelijk, denk aan offset, digitaal drukwerk of zeefdrukwerk. Afhankelijk van o.a. oplage, budget en overige wensen wordt een passende methode gekozen. Dankzij goede contacten met drukkerijen kan JVDF kwalitatief goed drukwerk leveren tegen scherpe prijzen.

Plaatsen in de regio Zeeland