Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Zeeland

Culdoc Communicatie

Culdoc Communicatie Adres:
Culdoc Communicatie
Daniëlsweg 36
4451 HW Heinekenszand

Tel. 0113 - 656477

Website. www.culdoc.com
Email. info@culdoc.com

Beschrijving:
Culdoc Communicatie is het creatieve communicatiebureau en reclamebureau uit Zeeland. Wij leveren kwalitatief hoogstaand communicatieadvies en reclame uitingen en zijn actief voor klanten, voornamelijk in de regio Zeeland waaronder Vlissingen, Middelburg, Goes.

Culdoc Communicatie stelt u in staat uw doelgroep te bereiken. De gebruikte media sluiten daarbij naadloos op elkaar aan. Geen los zand, maar Zeeuwse klei om op te bouwen.

Het bureau
Culdoc Communicatie is een multidisciplinair communicatiebureau en bestaat inmiddels bijna 10 jaar. Kwaliteit staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst bij ieder project waar we aan beginnen. Of het nu gaat om een nieuwe website, advertentie, relatieblad, magazine of om een beleidsplan voor de aanpak van
communicatie. We werken met korte lijnen en houden daardoor grote controle op alle projecten.

De Missie
De merkwaarde, naamsbekendheid en (markt)positie van onze opdrachtgevers versterken door de inzet van strategische communicatieplannen en –middelen.

De Visie
Communicatie is geen doel, maar een middel dat strategisch dient te worden ingezet om doelen te bereiken. Om gestelde doelen te bereiken denken wij niet vanuit media, maar vanuit doelstellingen en doelgroepen. Onze werkwijze is inspirerend, doelmatig en efficiënt. Op deze wijze werken wij aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn overheden, MKB en instellingen uit de not-for-profit sector. Onze service is volledig. Wij stellen de plannen op, creëren de middelen en zorgen voor de publicatie en verspreiding ervan.

Onze diensten bestaan onder andere uit:
* Advies / Campagnes
* Drukwerk
* Ontwerp / DTP
* Periodieken
* Websites

Plaatsen in de regio Zeeland