Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Groningen

Anniek Olsder

Anniek Olsder Adres:
Anniek Olsder
Soerabajastraat 50a
9715 LW Groningen

Tel. 06 - 23145591

Website. www.anniekolsder.nl
Email. anniekolsder@gmail.com

Beschrijving:
Na het afronden van de opleiding Communicatiesystemen, multimedia en vormgeving aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik in 2008 voor mezelf begonnen als grafisch vormgever. Ik hou ervan om mooie dingen te maken, zonder daarbij de communicatieve kant uit het oog te verliezen.

Werkwijze
Zoals de naam misschien al doet vermoeden, werk ik alleen. Dat bevalt prima, maar voor sommige dingen is het handig en bovendien leerzaam, om met andere professionals samen te werken. Zo benut iedereen zijn of haar kwaliteiten het beste en kan ik je toch overal bij helpen!

Om het voor mezelf, en natuurlijk voor jou als klant, gemakkelijk te maken, hanteer ik een uurtarief van 50 euro per uur. Wanneer je een opdracht voor me hebt, maak ik een schatting van het aantal uren dat ik nodig denk te hebben. Omdat ik natuurlijk wel moet weten wat ik voor je kan doen én wat jij van mij verwacht, lijkt het me leuk om eerst een kennismakingsafspraak te maken. Nadat we samen in kaart hebben gebracht wat de opdracht inhoudt, maak ik een offerte voor je.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Plaatsen in de regio Groningen