Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Den Haag

Dries Calcoen Creative Consultancy

Dries Calcoen Creative Consultancy Adres:
Dries Calcoen Creative Consultancy
Heemskerckstraat 5
2518 EH Den Haag

Tel. 06 - 16001458

Website. www.rndisdead.com
Email. welcome@rndisdead.com

Beschrijving:
R&D is dead is in het begin van 2008 opgericht door Dries Calcoen. In de laatste jaren hebben verschillende projecten succesvol opgeleverd. Omdat onze portfolio snel groeit, plannen we om onze activiteiten verder uit te breiden. In de nabije toekomst hopen we enkele nieuwe teamleden en samenwerking te presenteren die onze strategische quest onderschrijven.

Wij leveren frisse, strategisch concepten en grafische communicatie voor print en digitale media.

Binnen de competitieve westerse markt hebben bedrijven en start-ups grote baat bij om zich strategisch te differentiëren en hun product(en) of dienst(en) te communiceren over verschillende media met een beperkt budget. Om deze MKB’ers en start-ups te helpen in dit proces combineren wij, van ‘R&D is dead’, onze expertise in innovatie, strategie ontwikkeling, branding en communicatie (print en digitale media) tot een compleet pakket. Doordat we deze geïntegreerde aanpak aanbieden, kunnen we uw bedrijf helpen om zich te ontwikkelen & de competitie voor te blijven door een unieke markt positie te verwerven.

Omdat wij, van ‘R&D is dead’ geloven dat het delen van kennis belangrijk is, zullen we regelmatig onze inzichten op innovatie, strategie ontwikkeling, branding & communicatie delen via onze blog of twitter. Je bent welkom om onze inspirerende inzichten te volgen op twitter of onze Engelstalige blog te lezen.

Werkwijze
Een project bij ‘R&D is dead’ start altijd met een persoonlijk interview waar wij het probleem uitdiepen door het inventariseren van de context & grenzen van het project vastleggen. Afhankelijk van het vraagstuk van de klant, analyseren we de context intern of extern met de klant of zijn eindgebruikers. Met de verworven inzichten wordt een set van concept ideeën ontwikkelt & gepresenteerd aan de klant. Samen met de klant bespreken we all concepten door en stellen we een plan op om het finale concept te implementeren. Wanneer de implementatie een bepaalde kennis vraagt die we momenteel nog beschikbaar hebben binnen ‘R&D is dead’ dan helpen wij onze klant om de juiste partner te vinden om dit onderdeel uit te voeren.

Plaatsen in de regio Den Haag