Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Den Haag

Maat Design & Publishing

Maat Design & Publishing Adres:
Maat Design & Publishing
Leeuwerik 127
2295 PH Kwintsheul

Tel. 0174 - 294970

Website. www.pm-design.nl
Email. info@PM-design.nl

Beschrijving:
* Huisstjilen
Een goede huisstijl...
• is het visitekaartje van uw organisatie;
• draagt bij aan een consistente organisatie-uitstraling en een positieve profilering van uw organisatie;
• ontwikkelen? Daarin is PM-design een kei. Wij ontwikkelen uw huisstijl van A tot Z.

Met een frisse blik ontwikkelen wij uw huisstijl op maat, waaronder het logo, briefpapier, visitekaartje, website en andere communicatie-uitingen. Voor het bewaken van een consequente toepassing van uw huisstijl, maken wij een huisstijlhandboek waarin alle huisstijlregels zoals kleur, logo, lettertypen en lay-out zijn vastgelegd. Wilt u alleen een logo of visitekaartje, dan kan dat natuurlijk ook.

* Websites
Internet is hét medium waar potentiële klanten tegenwoordig leveranciers van producten of diensten zoeken. Het is niet meer weg te denken uit deze tijd. Internet is een medium met specifieke mogelijkheden en kenmerken, zowel in het ontwerp als in het gebruik. PM-design is met haar tijd meegegaan en wéét hoe dit werk. Voor ontwerp, realisatie, maar ook voor structureel onderhoud is PM-design uw partner.

* Brochures
Een brochure, presentatie- of offertemap zijn veel gebruikte media om de organisatie of het product te presenteren. Het maakt duidelijk waar uw organisatie of product voor staat door middel van pakkende teksten en foto's van bijvoorbeeld producten, uw bedrijfspand of activiteiten van uw organisatie.

PM-design weet van de hoed en de rand en realiseert een creatief ontwerp voor uw brochure. Daarnaast beschikt zij over een groot netwerk van professionele tekstschrijvers, fotografen en drukkerijen. De mogelijkheden zijn legio, van eenvoudige A4-full colour brochure tot speciale uitvoeringen en formaten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

* Flyers
Bent u op zoek naar een voordelig communicatiemiddel dat gemakkelijk te verspreiden is? Dan is een flyer misschien iets voor u. Een flyer bevat een korte opvallende boodschap én is licht en handzaam. PM-design realiseert op een relatief klein stukje papier een visueel aantrekkelijke boodschap en ontwerp! Flyers zijn er in verschillende maten. Wilt u helemáál uitpakken, dan kunnen wij een billboard voor u ontwerpen en uitvoeren.

* Kaarten
Uitnodigingen, kerstkaarten, geboortekaarten, toegangskaarten, menukaarten... alle soorten kaarten. Als u een origineel ontwerp van uw kaart wilt, bent u bij PM-design aan het juiste adres. Wij zetten uw wensen om in een creatief ontworpen kaart en wij zoeken met u mee naar bijpassend papier en enveloppen. Met een kaart van PM-design bent u verzekerd van een creatief ontwerp!

Kijk op onze website voor meer informatie en neem met vragen contact met ons op.

Plaatsen in de regio Den Haag