Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Zwolle

Viesrood

Viesrood Adres:
Viesrood
Rieteweg 10
8041 AK Zwolle

Tel. 038 - 7501262

Website. www.viesrood.nl
Email. info@viesrood.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Viesrood is een multidiscipinair ontwerpbureau, gespecialiseerd in grafisch, interactief en illustratief ontwerp. Met onze creatieve en praktische ideeën helpen wij uw bedrijf of instelling te communiceren en te groeien.

Sinds begin 2004 werken wij met veel passie en plezier aan uiteenlopende opdrachten voor zowel commerciële bedrijven als non-profit instellingen. Voor onze klanten creëren wij een breed scala van unieke, stijlvolle en vooral optimaal bruikbare communicatieve oplossingen. Van website tot tentoonstellingsontwerp, van huisstijl tot infographic.

Wij focussen ons op het punt waar bedrijven en consumenten elkaar ontmoeten met een eigen aanpak ten aanzien van communicatie, trends en ideeën. Samen met u bepalen we het doel dat bereikt dient te worden. Vervolgens onderzoeken we alle verschillende wegen om er te komen, werkend aan hetzelfde idee in al zijn mogelijkheden en vormen en er altijd naar strevend een onderscheidend product te maken.

Werkwijze
Iedere opdracht is anders en vraagt om een persoonlijke benadering. We beginnen met luisteren, vragen stellen en meedenken. Wat wilt u bereiken en waarom? Wat voor een functie heeft het te ontwerpen product? Wat is de doelgroep die bereikt dient te worden? Wat doet de concurrentie? Na een goede inventarisatie is het zowel voor ons als voor u als klant helder wat we willen bereiken.

Diensten
Belettering - Beursstand - Brochure - Catalogus - Correspondentieset - Educatieve jeugdproducten - Flyer - Folder - Huisstijl - Kaart - Online game - Poster - Ruimtelijk product - Tentoonstelling - Uitnodiging - Vlaggen - Bewegwijzering - Website

Plaatsen in de regio Zwolle