Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Friesland

ViviX Design Media

ViviX Design Media Adres:
ViviX Design Media
Grasland 61
9205 ES Drachten

Tel. 06 - 46060024

Website. www.vd-media.nl
Email. info@vivixdesign.nl

Beschrijving:
ViviX Design, specialist in het ontwikkelen van huisstijlen, logo's, communicatieuitingen, reclamecampagnes en webdesign.

Huisstijl
Een huisstijl geeft identiteit aan uw bedrijf. Het omvat typografie, vorm, kleur en de goede samenstelling daarvan. Een goede huisstijl is herkenbaar en spreekt aan. Bij ViviX kunt u terecht voor huisstijlontwikkeling van begin tot eind. Dus van conceptontwikkeling van het logo tot het begeleidend drukken en bewaken van uw huisstijl. Naast de huisstijl verzorgt ViviX ook brochures, jaarverslagen, periodieken, enzovoort. Al uw reclameuitingen via 1 aanspreekpunt.

Logo
Een logo is in principe een onderdeel van een huisstijl. Het logo legt echter wel de fundering ervan en is bepalend voor de sfeer van de huisstijl. Het logo is herkenbaar en moet representeren waar het bedrijf voor staat. Vaak volgt na de conceptontwikkeling van het logo de huisstijl. De toon is met het logo gezet de herkenbaarheid wordt versterkt met de huisstijlelementen, zoals briefpapier, visitekaartjes, etc. Maar ook bijvoorbeeld pand- of autobedrukking en reclameborden.

Webdesign
Veel ondernemingen laten het ontwerp van de website door de programmeur doen. Dat heeft als gevolg dat de website niet aansluit bij de huisstijl en dat is jammer. Daarom verzorgt ViviX ook webdesign en laat het programmeerwerk aan de programmeur over. Zoals het hoort. Het eindresultaat; een website waar goed over nagedacht is, qua ontwerp en qua techniek. Bovendien hoeft u zich dan niet het hoofd te breken over allerlei technische termen. ViviX kan u begrijpelijk informeren over de mogelijkheden.

Adverteren
Om bepaalde doelen te bereiken kan een reclamecampagne goed helpen. Bovendien kan een goed geplande reclamecampagne veel geld besparen en meer geld opleveren, dan losse advertentieplaatsingen. ViviX geeft u advies met betrekking tot het plaatsen van advertenties en advertentiemogelijkheden. Wat is verstandig, lokaal of regionaal, groter of gespreid adverteren. Passend bij elk budget en passend voor uw onderneming.

Drukwerkbegeleiding
Drukwerkbegeleiding is essentieel voor het goed laten slagen van uw drukwerk. De ontwerper heeft er vaak de beste kijk op en daarom houdt ViviX de controle over drukwerkproducties. Uw huisstijl verdient de beste kwaliteit. Door nauw contact met drukkers en het productieproces, kunt u voor alle producties op een perfect resultaat rekenen.

Nieuwsgierig naar wat ViviX voor u kan betekenen? Kijk even rond op onze website en mocht u meer willen weten, neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Plaatsen in de regio Friesland