Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Friesland

Monique Vogelsang

Monique Vogelsang Adres:
Monique Vogelsang
Amelandlaan 18
8443 CC Heerenveen

Tel. 0513 - 636317

Website. www.moniquevogelsang.nl
Email. info@moniquevogelsang.nl

Beschrijving:
Na haar afstuderen aan het CABK Kampen (nu ArtEZ academie voor beeldende kunsten Zwolle) 1990-1995, is Monique Vogelsang in 1998 gestart als freelance grafisch ontwerper en werkt sinds 2000 vanuit Heerenveen als zelfstandig grafisch ontwerper. Vogelsang© concentreert zich met name op het grafisch ontwerpen en vormgeven van publicaties, boeken, logo's, huisstijlen, brochures en webdesign.

Vogelsang© ontwerpt vanuit persoonlijk contact en een inspirerende dialoog met de opdrachtgever doordachte, overtuigende, kwalitatieve grafische producten. Ontwerpt vanuit een kritische maar flexibele houding en enthousiasme voor het vak. Vogelsang© vindt dat de vorm van de boodschap helder, eigentijds en direct moet zijn, afgestemd op het doel en de eigenheid van de opdrachtgever. Elk project is uniek.

Vogelsang© werkt samen met gedreven en flexibel inzetbare tekstschrijvers, vertalers, communicatiedeskundigen en webbouwers. Onderhoudt goede relaties met diverse drukkers en binders en draagt, desgewenst, zorg voor het gehele productieproces. Werkt zowel aan kleine als grote langlopende projecten voor commerciële ondernemingen en non-profit organisaties.

Plaatsen in de regio Friesland