Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Breda

Axicom Design Studio

Axicom Design Studio Adres:
Axicom Design Studio
Everdenberg 155
4902 TT Oosterhout

Tel. 0162 - 470060

Website. www.axicomdesign.nl
Email. info@axicomdesign.nl

Beschrijving:
Axicom Design studio is een full-service grafische dienstverlener voor bedrijven en zzp-ers. Dat wil zeggen dat u zowel voor grafische vormgeving, webservices (webshops/websites) en DTP als voor drukwerkmanagement, grootformaatprinting en sign-opdrachten bij ons terecht kunt! Voor al uw wensen hebben wij een uitkomst!

Persoonlijke aandacht en service staan bij Axicom Design voorop. Zo hebben wij geen vaste weekplanning, maar bieden snelle service! Axicom Design heeft dus heel wat te bieden! Of het u ontwerp, dtp of groot-formaat prints betreft bij Axicom Design bent u aan het juiste adres! Hieronder hebben wij alvast wat interessante links voor u geselecteerd!

Ontwerpstudio
In de ontwerpstudio ontwerpen en verzorgen wij huisstijlen, brochures, catalogi, posters, websites etc. Kortom: uw complete marketing-mix wordt vormgegeven en uitgevoerd.

Tevens zijn wij voor onze klanten ook een vertrouwd adres voor drukwerkmanagement, copywriting en (actie)marketingadvies. Wij werken samen met de beste grafische professionals zoals drukkers, fotografen, tekstschrijvers en marketingadviseurs.

Plaatsen in de regio Breda