Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Breda

Ontwerpburo Van der Plas-Lemmens

Ontwerpburo Van der Plas-Lemmens Adres:
Ontwerpburo Van der Plas-Lemmens
Bandeliersberg 2
4707 SB Roosendaal

Tel. 0165 - 537062
Fax. 0165 - 535220

Website. www.plas-lemmens.nl
Email. http://plas-lemmens.nl

Beschrijving:
Visuele communicatie zit al meer dan 35 jaar in ons bloed. Was het bureau vroeger bekend om alleen zijn hoogstaande grafische vormgeving tegenwoordig zijn we onderdeel van een dynamisch netwerk van communicatie-experts die op basis van vertrouwen en goede afspraken de handen ineen hebben geslagen.

Uw contactpersoon haalt voor u de inspiratie binnen. Door mensen om hem of haar heen te verzamelen die daarover graag willen meedenken. Door het bundelen van onze gezamenlijke talenten vormt het geheel meer dan de som van de individuele ‘delen’. Zo kan van der Plas & Lemmens BNO u meer bieden dan u eigenlijk verwacht.

Vanuit de studio aan de Bandeliersberg, verscholen tussen het schitterende en inspirerende groen, ontspruiten nog steeds gedurfde en creatieve ideeën. We verwelkomen u hier dan ook van harte!


Inspirerend en altijd in voor inspiratie: van der Plas & Lemmens BNO
“Vanuit de basis van een nieuwe huisstijl wordt verder gewerkt aan de naamsbekendheid en verschillende communicatiemiddelen. Een nieuwe folder en website, een heldere presentatie, maar ook besteden we aandacht aan fondsenwerving en sponsoring. Een goed grafisch ontwerp is niet meer voldoende. Goede communicatie is het op het netvlies en tussen de oren krijgen van de organisatie bij de relevante doelgroepen. Het succes zit juist in de som der delen.

Plaatsen in de regio Breda