Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Breda

Promises BV

Promises BV Adres:
Promises BV
Paardeweide 18d
4824 EH Breda

Tel. 076 - 5140400
Fax. 076 - 5206444

Website. www.promises.nl
Email. info@promises.nl

Beschrijving:
Promises biedt bedrijven, instellingen en overheidsdiensten precies die communicatieve mogelijkheden die zij nodig hebben. Niet meer en niet minder. Op de meest economische en effici├źnte manier. Flexibel en slagvaardig inspelend op de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Promises beschikt over een creatieve studio en werkt samen met freelancers voor strategie, fotografie, illustraties en tekst. Promises vult het 'gat' tussen het exclusieve ontwerpbureau en de drukkerij met een flexibel netwerk van ervaren professionals en leveranciers, waarmee alle creatieve en grafische specialismen voor handen zijn om uw communicatie van A tot Z te verzorgen.

Disciplines:
* Concept
Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het bedenken van een reclamecampagne voor uw bedrijf, u kunt bij Promises aankloppen voor de meest uiteenlopende creatieve idee├źn. Daarnaast kunt u ons ook als discussiepartner inzetten wanneer u met communicatieve vraagstukken zit. U bent altijd welkom om uw plannen aan ons voor te leggen. Niet alleen de grafische deskundigheid, maar ook de creatieve ervaring binnen ons netwerk kan voor u van grote waarde zijn.

* Ontwerp
Een weloverwogen ontwerp geeft uw bedrijf een passend 'eigen gezicht' en zorgt voor een uniform beeld. Promises zorgt er voor dat tekst en beeld optimaal communiceren. Denk hierbij o.a. aan uw nieuwe huisstijl, advertentiecampagne of het ontwerp van uw website.

* Uitwerking / DTP
Voor het vervaardigen van lay-outs en het compleet opmaken van drukklaar materiaal beschikt Promises over de modernste DTP-capaciteit. Kwaliteit gaat hier hand in hand met snelheid en flexibiliteit.

* Productie
Promises is thuis in alle mogelijke druktechnieken en -disciplines in binnen en buitenland. Ook de nieuwste digitale mogelijkheden. Daardoor kan Promises u niet alleen compleet adviseren, maar ook van een perfect eindproduct verzekeren. Ook het verzorgen van advertentieplaatsingen kunt u aan ons overlaten. Niet alleen de grafische deskundigheid, maar ook de creatieve ervaring binnen ons netwerk is voor u van grote waarde. Scherpe inkoop bij de juiste leveranciers. Als onafhankelijk specialist kan Promises voor elk drukwerkproject de meest geschikte leveranciers met de gunstigste prijs/kwaliteitverhouding inzetten. Wij weten precies waar wij het scherpst kunnen inkopen zonder de kwaliteit of levertijd van uw drukwerk in de waagschaal te stellen. Hierdoor kan de samenwerking met Promises u in productiekosten al forse besparingen opleveren.

Producten:
- Producten
- advertenties
- brochures
- displays
- directmail
- e-mailbrieven
- folders
- flyers
- handelsdrukwerk
- huisstijl
- jaarverslagen
- magazines
- magneetpanelen
- mobiles
- nieuwsbrieven
- offertemappen
- personeelsbladen
- posters (groot formaat!)
- point-of-sale materiaal
- presentatiepanelen
- radio commercials
- ringbanden
- stickers
- speciaal-enveloppen
- uitnodigingen
- verpakkingen
- webdesign

Plaatsen in de regio Breda