Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Noord-Midden Limburg

Chantal Design '92

Chantal Design Adres:
Chantal Design '92
Kastanjestraat 6
6014 EE Ittervoort

Tel. 0475 - 568228
Fax. 0475 - 568229

Website. www.chantaldesign.nl
Email. info@chantaldesign.nl

Beschrijving:
Chantal Design ‘92 is nu al meer dan 17 jaar actief in de grafische,
illustratieve, publiciteits- en internetmarkt en dat wil ik graag met u delen. Om u een idee te geven van mijn werkzaamheden, heb ik een boekje en mijn website samengesteld. Het geeft een goede indruk van alle disciplines waarin ik mij in de afgelopen jaren heb gespecialiseerd.

* Grafische vormgeving
Creativiteit in combinatie met een duidelijke en unieke uitstraling en professionele kwaliteit zijn sleutelwoorden bij het grafisch ontwerp en de grafische vormgeving van een mooi en succesvol (lees omzet- en/of reactieverhogend) product. Luisteren naar de wensen van de klant en mijn jaren lange ervaring moeten uiteindelijk zorgen voor een mooi, duidelijk en uniek eindproduct! Grafische vormgeving is een proces van spelen met vormen, kleuren, letters, foto's en illustraties, dat zich tegenwoordig hoofdzakelijk nog op de computer afspeelt. Ook op dit technische vlak ben ik niet stil blijven staan en heb ik alle benodigde computer-apparatuur en software in huis om tot een professioneel eindproduct te komen.

* Illustratieve vormgeving
Illustratieve vormgeving en illustreren, het lijkt haast een uitgestorven vak, maar dat is het zeker niet. Illustraties kunnen een extra dimensie geven aan het ontwerp. Ze kunnen, daar waar nodig, extra informatie toevoegen, zoals in detail- en technische tekeningen. Logo's kunnen als illustratie worden ontworpen en zo een heel eigen gezicht en uitstraling krijgen als het visitekaartje van uw bedrijf. Illustraties op gelegenheidskaarten zoals; geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingskaarten, kerstkaarten etc. spreken voor zich. Wanneer illustraties interactief worden en gaan bewegen spreken we van Animaties. Deze kunnen onder andere worden toegepast op CD-roms en op het internet. Met deze dynamische onderdelen kan ik extra attentiewaarde geven aan uw presentatie en zo de kijker fascineren.

* Webdesign
Op het gebied van webdesign en internetvormgeving is er nog genoeg werk aan de winkel, want slechte en onduidelijke websites kom je al genoeg tegen op het internet. Vooral wat de vormgeving en uitstraling aangaat, lijken alle esthetische regels van wat kan en niet kan, te vervagen. Hier wil ik voor waken! Mooi websiteontwerp en webpaginaontwerp op het internet is mogelijk en is iets dat ik ook in websites blijf nastreven. Een website moet binnen uw huisstijl passen en aansluiten op de bestaande commerciële activiteiten van het bedrijf, of een aanvulling op uw bestaande bedrijfspresentaties zijn. Wat de techniek aangaat, is er geen enkele beperking, sterker nog, de mogelijkheden zijn eindeloos en zullen in de toekomst alleen nog maar uitgebreider worden. Het is een zeer snel groeiende en veranderende wereld die nooit stil staat en dat doe ik als reeds ervaren internetontwerper en internetvormgever dus ook niet!

Ga naar mijn website voor mijn portfolio. Neem met vragen gerust contact met mij op.

Plaatsen in de regio Noord-Midden Limburg