Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio 't Gooi

Ruud Brandenburg Vormgeving BNO

Ruud Brandenburg Vormgeving BNO Adres:
Ruud Brandenburg Vormgeving BNO
Singel 42
1402 NV Bussum

Tel. 035 - 6953565
Fax. 035 - 6953519

Website. www.brandenburgvormgeving.nl

Beschrijving:
Brandenburg vormgeving zorgt er voor dat uw merk in het geheugen van uw relaties wordt gebrand. U wilt als professionele organisatie herkend worden en de verschillen met uw concurrentie onderstrepen. Professionele organisaties ontstaan door toewijding en aandacht, door liefde voor een vak. Uw enthousiasme voor uw werk is wat u boeiend maakt en wat mij inspireert. Dit is een wederkerig proces. De creatieve samenwerking zal ook u inspireren en nieuw elan brengen.

Voor een kleine dame met een klein handtasje ontwerpen wij een ‘passende’ brochure. Starters die wij van een nieuwe huisstijl voorzien stappen altijd de deur uit met het opwindende gevoel ’ik heb een bedrijf.’ Een nieuw logo wordt zo breed mogelijk gepresenteerd, om een duidelijk beeld te krijgen van de vele gebruiksmogelijkheden. We leveren maatwerk in typografie.

De teksten voor brochures, jaarverslagen, websites, nieuwsbrieven, uitnodigingen, enzovoort, worden geschreven door vakmensen. Ook als het gaat om "copywriting" of internet-campagnes zetten we graag specialisten in.

Er wordt samengewerkt met verschillende soorten drukkerijen. Afhankelijk van het project wordt een passende drukker gekozen.

Als het om webhosting, webmarketing, en communicatie gaat, werken we graag samen met BlueGear: een bureau dat goed luistert naar de wensen van de klant, commercieel creatief kan meedenken en voor bijna elk budget een passende oplossing biedt.

Plaatsen in de regio 't Gooi