Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio 't Gooi

Harmke Hienekamp

Harmke Hienekamp Adres:
Harmke Hienekamp
Huizerstraatweg 14B
1411 GN Naarden

Tel. 035 - 6950494

Website. www.harmkehienekamp.nl
Email. info@harmkehienekamp.nl

Beschrijving:
Ik ontwerp de volgende 7 producten voor u: Boeken, folders, brochures, logo’s & huisstijlen, tijdschriften, verpakkingen, advertenties en posters. Op de website laat ik niet alleen mijn flitsende werk zien; ik toon ook de gewonere, eenvoudiger projecten om aan te geven dat het voor mij geen verschil maakt of ik een logo ontwerp of een dik boek vormgeef. Alles krijgt bij mij evenveel aandacht.

Ervaring
Ik werk snel en trefzeker, denk mee over doel en doeltreffendheid, houd me aan afspraken, ben kostenbewust en deskundig waar het gaat om de uitvoering van mijn voorstellen en ontwerpen. Desgewenst verzorg ik ook de totale begeleiding van uw drukwerk of breng ik u in contact met de specialisten uit mijn netwerk (zoals o.a. tekstschrijvers, gespecialiseerde drukwerkinkopers, fotografen, illustratoren, en website-bouwers).

Kosten
Omdat vormgeving heel persoonlijk is en meestal begint met het goed begrijpen van elkaar, maak ik voor nieuwe opdrachtgevers eerst een aantal voorstellen. Dat is vaak kosteloos, zodat we kunnen zien of we op dezelfde golflengte zitten. Voldoet mijn ontwerp aan de verwachtingen, dan maak ik een offerte. Daarbij kunt u uitgaan van een uurprijs van 50 euro, hoewel een uurprijs met dit werk altijd lastig te geven is, omdat er bij ontwerp en opmaak zoveel verschillende zaken komen kijken. De opdrachtgevers, waar ik al langer mee werk, weten dat en zij vragen dan ook zelden om een prijs vooraf. Dat verloopt probleemloos.

Plaatsen in de regio 't Gooi