Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Utrecht

Leading Vormgevers

Leading Vormgevers Adres:
Leading Vormgevers
Industrieweg 13
3442 AE Woerden

Tel. 0348 - 482936
Fax. 0348 - 482956

Website. www.leadingvormgevers.nl
Email. info@leadingvormgevers.nl

Beschrijving:
U wilt uw potentiƫle klanten laten weten waar en hoe zij u kunnen vinden. U denkt na over een bedrijfsbrochure of over adverteren. Overweegt u het uitbrengen van een nieuwsbrief? Is uw logo aan een restyling toe? En hoe is het gesteld met uw aanwezigheid op het internet? Deze en andere zaken hebben alles te maken met uw presentatie naar de buitenwereld en het imago en de identiteit van uw bedrijf. Bent u er tevreden over of is er ruimte voor verbetering? Laat u eens adviseren door experts op het gebied van presentatie: de mensen van Leading Vormgevers.

Leading Vormgevers werd opgericht in 1995. Door het vertrouwen van onze opdrachtgevers hebben wij ervaring opgebouwd in een breed scala aan projecten en kan gerust gesteld worden dat wij van alle markten thuis zijn. Wij hanteren het one-stop-shop principe: ons eigen specialisme is weliswaar grafische vormgeving, maar daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van experts op uiteenlopend gebied. Afhankelijk van uw eisen en wensen schakelen wij die deskundige in, die het beste past bij uw organisatie en budget.

Onze aanpak is gericht op uw succesvolle presentatie en dat kan alleen op basis van persoonlijk contact en goede samenwerking. En wat wij leveren is vakwerk: functionele vormgeving in een goede prijs/kwaliteitverhouding.


Van concept tot realisatie: huisstijlen, brochures, jaarverslagen, websites, verpakkingen en advertenties

Plaatsen in de regio Utrecht