Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Drenthe

Poiter Design

Poiter Design Adres:
Poiter Design
Weegbreelaan 10
9413 AG Beilen

Tel. 06 - 28575946

Website. www.poiterdesign.eu
Email. info@poiterdesign.eu

Beschrijving:
Poiter Design is een zelfstandig reclamebureau gelegen in hartje Drenthe. Gericht op het midden en kleinbedrijf. Wilt u een nieuwe website of nieuwe huisstijl neem dan gerust contact op. Ook voor het vervaardigen van Flash animatie bent u aan het goede adres. U kunt mijn portfolio, te vinden op de website, bekijken om een goede indruk te krijgen.

Poiter Design is een eenmanszaak opgericht door Pieter van Boven. Afgestudeerd aan het Cibap in Zwolle met een diploma op zak voor Reclame, Presentatie en Communicatie technieken, ging hij studeren aan de Willem de Kooning Akademie te Rotterdam.
Hier volgde hij de richting Communicatie Multimedia Design en uiteindelijk de afstudeerrichting 3D moddeling. Na de zomer van 2006 waar hij zijn diploma mocht ophalen, heeft hij gelijk zijn spullen gepakt en is terug richting het noorden getrokken, ondanks dat het meeste werk zich in het westen bevindt. Maar waarom zal alles zich daar moeten afspelen en de creativteit het noorden moeten verlaten? Daarom Poiter Design, creativiteit in de buurt!

Wat kan ik voor u betekenen?
- Webdesign, geheel in Flash of met een Content Management Systeem
- Flash animaties
- Illustraties
- Huisstijlen en logo ontwerp
En nog wel veel meer, u kunt het altijd vragen!

Plaatsen in de regio Drenthe