Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Drenthe

Bureau Grafique

Bureau Grafique Adres:
Bureau Grafique
Albertus Zefatweg 4
7872 TA Valthe

Tel. 0591 - 514231

Website. www.grafique.nl
Email. info@grafique.nl

Beschrijving:
Bureau Gafique is een bureau voor grafische vormgeving dat bol staat van de creativiteit. Op de website geven wij u een indruk van wat ons bureau voor uw bedrijf zou kunnen betekenen. En dat zal veelal te maken hebben met het creëren van de voor uw bedrijf meest geschikte uitstraling. Want alleen dan stellen wij u in staat uw doel te bereiken: meer naamsbekendheid, meer uitstraling, het stimuleren van de verkoop van uw (nieuwe) product, omzetstijging of meer rendement uit uw huidige klanten.

Schudt uw (potentiële) klanten eens wakker met een opvallende advertentiereeks, een opgefrist of zelfs nieuw logo. Laat zien dat u er bent! Ook uw huidige huisstijl biedt vaak vele mogelijkheden uw zaak eens op een frisse manier onder de aandacht te brengen.
Bureau Grafique heeft een lage drempel en denkt graag met u mee. We zijn uw creatieve partner waaraan u zaken kunt overlaten, zodat u al uw energie kunt steken in het runnen van uw bedrijf.

Bureau Grafique, een klein bureau waar u terecht kunt met al uw wensen op het gebied van grafische vormgeving en ontwerp, maar ook voor illustraties, teksten, advertenties en overige creatieve diensten. Onze jarenlange ervaring in de reclame staat garant voor veel vakkennis en verschaft ons het vermogen om een goed product te leveren voor elk budget. Daarbij is het belangrijk om te weten dat we alle kwaliteiten zelf in huis hebben. We verzorgen de opmaak van diverse kranten, een weekblad en commerciële actiekranten voor diverse opdrachtgevers. Ook het schrijven van commerciële teksten vormt een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Daarnaast leveren we kwaliteitsdrukwerk tegen concurrerende prijzen. We bewaken de kwaliteit van het drukwerk en staan garant voor een probleemloze afwikkeling. Omdat we zelf vormgeven en ontwerpen zijn we in staat uw drukwerk nauwkeurig te beoordelen.

We zijn ervan overtuigd dat goed drukwerk een zorgvuldig vormgegeven brochure of een krachtige huisstijl alleen nog maar kan versterken. En daarom hechten we veel waarde aan de kwaliteit ervan.

Wat we doen
Grafische vormgeving:
Folders, brochures, jaarverslagen, mailings, prijslijsten enz.

Ontwerp:
Logo's, huisstijlen, verpakkingen, advertenties enz.

Illustraties:
Cartoons,tekeningen, graphics enz.

Teksten:
Folderteksten, commerciële teksten, slogans enz.

Advertenties:
Opmaak en ontwerp

Drukwerk:
Kwaliteitsdrukwerk tegen concurrerende prijzen.

Creatieve diensten:
Ontwerp en vormgeving van autobelettering, reclamezuilen, interactieve games, internetscènes, stickers, posters enz.

Werkwijze:
Nadat de contacten zijn gelegd bezoeken we de klant graag op diens bedrijf. Op deze manier maken we kennis en krijgen wij een goede indruk van de sfeer in het bedrijf en de mensen die er werken. Het stelt ons in staat het door ons te ontwikkelen product optimaal af te stemmen op onze nieuwe klant. Nadat de wensen in kaart zijn gebracht brengen we een offerte uit. Na wederzijdse acceptatie en verkregen opdracht gaan we voor u aan het werk. Persoonlijk, flexibel, kwaliteit, goede afspraken en garantie. Dat zijn de steekwoorden waar we heel veel waarde aan hechten. In gezamenlijkheid gaan we er voor het door u gewenste doel te behalen zodat u effect heeft van hetgeen wij voor u bedenken en vervaardigen.

Plaatsen in de regio Drenthe