Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Drechtsteden

Impuls Publiciteit

Impuls Publiciteit Adres:
Impuls Publiciteit
Van Hennaertweg 7a
2952 CA Alblasserdam

Tel. 078 - 6156611

Website. www.impulspubliciteit.nl
Email. info@impulspubliciteit.nl

Beschrijving:
Impuls Publiciteit is het reclamebureau dat zich, met een vast team van enthousiaste mensen, richt op een brede groep klanten. Van non-profit instellingen en lokale overheden tot detailhandel en industriële bedrijven. Door onze praktische kennis, brede ervaring en grote dosis flexibiliteit zijn wij in staat om doelgericht in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Of dit nu een verhuisbedrijf is of een organisatie die zich inzet voor het welzijn van ouderen, uitgangspunt is altijd een goed eindproduct. Juist deze diversiteit vraagt om een breed pakket aan diensten. Van het ontwikkelen van huisstijlen, brochures, campagnes tot het maken van complete beurspresentaties.

Werkwijze
Een elastiekje is het volmaakte voorbeeld van flexibiliteit. Ogenschijnlijk zonder veel inspanning brengt het dingen samen. Het verbindt maar geeft ook speelruimte om grenzen te verkennen én te verleggen. Zo gaat Impuls Publiciteit bij voorkeur te werk.

Samen met opdrachtgevers zoeken naar de passende woorden en beelden om doelgroepen aan te spreken, te informeren en tot actie te bewegen. Met soepelheid in de communicatie, korte lijnen en een inzichtelijke productietijd. Niet rekbaar is onze visie op kwaliteit. Die moet altijd ‘strak’ zijn.

Ontwerp
Samen met een vaste groep mensen voeren wij dagelijkse een grote diversiteit aan opdrachten uit. Creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Het raken van de juiste snaar zien wij als de ultieme uitdaging. Minstens zo belangrijk is zoeken naar een praktische oplossing in uitvoering of toepassing.

De brede ervaring en uitgebreide praktische kennis zorgen altijd voor de juiste keuzes in het proces. Creatief, praktisch, maar zeker ook financieel levert dit het grootste voordeel op voor onze opdrachtgevers.

Plaatsen in de regio Drechtsteden