Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Drechtsteden

Studio Ciro Acampora

Studio Ciro Acampora Adres:
Studio Ciro Acampora
Bornsteeg 20
4201 CN Gorinchem

Tel. 0183 - 622126

Website. www.ciro.nl
Email. studio@ciro.nl

Beschrijving:
U de ingrediënten... Wij de sjeu
Er zijn van die woorden waarmee je in een keer alles kunt zeggen maar die geen exacte betekenis hebben. Sjeu bijvoorbeeld... dat is een soort sausje dat overal overheen kan; dat alles lekkerder maakt; dat gezelligheid toevoegt; de essentie opvrolijkt en deuren opent. Wie van het leven houdt kan niet zonder sjeu. Maar wat het betekent? Dat maakt niet uit, als het maar werkt!

Met een naam die klinkt als een ‘Bertolli reclame’ houden wij uiteraard van sjeu. En wij maken het ook! Wij spelen met ingrediënten tot er ineens smaak ontstaat. We zorgen dat inhoud behapbaar wordt, dat het er aangenaam uitziet en verleidt tot proeven. Wij ontwerpen sjeu zogezegd. We geven communicatie de vorm die bij de ingrediënten past. En daar hebben we zelf veel plezier in!

Neem de proef op de som en wij ontwerpen en geven vorm aan uw (online) campagnes, boeken, catalogi, brochures, magazines, huisstijlen, websites, banners en meer...

Buon appetito


:: Magazines :: Huisstijlen :: Grafisch ontwerp :: Flashapplicaties :: Verpakkingen :: Jaarverslagen :: Boeken :: Webdesign :: Campagnes :: Communicatie :: Grafische vormgeving :: Belettering ::

Plaatsen in de regio Drechtsteden