Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Drechtsteden

J P Slinkert Grafische Vormgeving

J P Slinkert Grafische Vormgeving Adres:
J P Slinkert Grafische Vormgeving
Chopinstraat 51
2992 EE Barendrecht

Tel. 0180 - 690096

Website. www.slinkert.nl
Email. info@slinkert.nl

Beschrijving:
Jan Paul Slinkert is een ontwerper die al uw visuele communicatiemiddelen verzorgt. Van idee tot eindproduct creëert hij treffende resultaten, waarmee u beslist uw doelgroep bereikt.

U kunt terecht voor:
- logo’s en huisstijlen
- internetsites
- folders en brochures
- affiches en flyers
- beletteringen
- advertentiescampagnes

Wat is de werkwijze?
Voordat we samen aan de slag gaan, bespreken we in een eerste gesprek uw wensen. In een interactieve workshop komen vragen aan de orde als:
- Wat is uw boodschap
- Wie is de doelgroep?
- Wat wilt u bereiken met uw
communicatiemiddelen?

Na dit eerste overleg wordt een offerte opgesteld. Hierin vindt u een exacte omschrijving van de opdracht en een planning van het ontwerpproces. In het gesprek dat we hebben, verzamelen we de benodigde input. Dat gebeurt op een verfrissende en creatieve manier; een workshop. Vervolgens gaan we aan het werk voor u. In een aantal fasen leggen we verschillende schetsen aan u voor. Uw reacties hierop verwerken we in het eindresultaat: een ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen.

Kwaliteitscontrole
Voordat wij uw ontwerp laten drukken, ontvangt u altijd digitaal een proef, zodat u kunt zien of alles klopt. Is alles in orde? Dan gaat uw ontwerp naar de drukker. Als uw drukwerk klaar is, dan controleren wij dit nog een keer op kwaliteit voor u. Is er eventueel iets verkeerd gegaan? Dan wordt snel gehandeld en het drukwerk opnieuw gemaakt. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Samenwerking met drukkers, zeefdrukkers, fotografen en tekstschrijvers
Wilt u niet alleen uw grafische vormgeving, maar ook uw beeldmateriaal en teksten via ons laten verzorgen? Ook dan kunnen we u helpen. We hebben vaste samenwerkingsverbanden met drukkers, zeefdrukkers fotografen en tekstschrijvers. Zo kunnen we altijd een compleet product voor u leveren.

Plaatsen in de regio Drechtsteden