Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Tilburg

Marja van de Ven Studio

Marja van de Ven Studio Adres:
Marja van de Ven Studio
Verdistraat 52
5144 XS Waalwijk

Tel. 0416 - 561830

Website. www.marjaworks.nl
Email. studio@marjaworks.nl

Beschrijving:
Studio Marja van de Ven is een studio voor grafische vormgeving en DeskTop Publishing. Uw huisstijl, brochure of beeldmerk/logo is van concept tot kant-en-klaar product bij ons in goede handen. Wij staan voor een heldere vormentaal.

Wij ordenen de (soms complexe) materie met gebruikmaking van kleur en vorm tot een geheel dat uw boodschap overbrengt en het imago heeft wat uw doelgroep aanspreekt.

Studio Marja van de Ven is een 'eenvrouws'-bedrijf. Waar nodig worden specialisten ingehuurd bijvoorbeeld voor het schrijven van promotionele teksten of fotografie. Voor u betekent het vooral dat de prijzen scherp kunnen blijven.

Naast creativiteit is er veel kennis en ervaring op het technische vlak in huis. Dat wil zeggen dat het spanningsveld tussen vormgever (de creatief) en bijvoorbeeld de drukker (de productie) erg klein is doordat van tevoren de eventuele technische drempels al weggenomen zijn. Dit hoeft de creativiteit geenszins in de weg te staan, de productie van het drukwerk kan soepel verlopen en u als klant profiteert daar van.

Anders dan een vrij kunstenaar werkt een vormgever in opdracht.
In opdracht van u als zijn klant. U heeft een doelgroep een (gewenst) imago, een product of dienst en u zoekt de middelen om uw doelgroep te bereiken.

Hiermee bepaalt u het kader waarbinnen de vormgever zijn creativiteit, kennis en ervaring inzet. Alleen een goede samenwerking levert een product op waar beide partijen gelukkig mee zijn. Daarom is het van belang dat al in een vrij vroeg stadium in de samenwerking duidelijk is wat men van elkaar verwacht.

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Plaatsen in de regio Tilburg