Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Tilburg

Carla van Gisbergen Vorm in Beeld

Carla van Gisbergen Vorm in Beeld Adres:
Carla van Gisbergen Vorm in Beeld
Plutostraat 16
5081 TG Hilvarenbeek

Tel. 013 - 5054711

Website. www.vorminbeeld.nl
Email. vorminbeeld@gmail.com

Beschrijving:
grafische vormgeving
Een logo ontwerpen mag voor een groot deel een ambachtelijk proces zijn. Maar Vorm in Beeld laat originaliteit de boventoon voeren. Ik denk niet in sjablonen, maar zoek de vorm die past bij het beeld dat u van uw organisatie neer wil zetten.

Een intakegesprek leert mij welke trefwoorden passen bij uw uitstraling. Dynamiek? Betrouwbaarheid? Menselijke maat? Efficiency? Het is vervolgens mijn expertise om die karaktertrekken in een krachtig logo neer te zetten. Diverse bedrijven en organisaties heb ik zo naar tevredenheid kunnen bedienen.

Soms blijft het bij het ontwerpen van een nieuw logo. Maar uiteraard kan Vorm in Beeld uw complete huisstijl opfrissen. Briefpapier, flyers, advertenties, jaarverslagen: Vorm in Beeld levert het klaar voor de drukpers aan.

Reikt uw communicatieplan verder dan het ontwerpen van een nieuwe huisstijl? Vorm in Beeld beschikt over uitstekende contacten met een tekstschrijver, fotograaf, beletteringsbedrijf en bouwer van websites. Vorm in Beeld zorgt dat ook zij tegemoet komen aan uw wensen.

Plaatsen in de regio Tilburg