Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Apeldoorn

Kameleon Design

Kameleon Design Adres:
Kameleon Design
Zandweerdsweg 7
7412 XW Deventer

Tel. 0570 - 670767

Website. www.kameleondesign.nl
Email. info@kameleondesign.nl

Beschrijving:
Mijn naam is Walter Donker en ik ben illustrator en grafisch vormgever. Niet voor niets koos ik de kameleon als symbool voor mijn werkzaamheden. Zijn kleurrijkheid, veelzijdigheid en zijn aanpassingsvermogen zijn dezelfde eigenschappen die van mij de illustrator-vormgever maken die ik ben.

Doordat ik in grafische vormgeving, illustratiewerk en fotografie goed thuis ben, kan ik een compleet product aanleveren waarin ik deze disciplines combineer en ben daardoor breed inzetbaar. Wanneer een opdracht dit vraagt kan ik de specifieke deskundigheid inzetten van enthousiaste collega's uit mijn uitgebreide netwerk. Een goede samenwerking en persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers vind ik onontbeerlijk - deze wisselwerking garandeert een optimaal resultaat.

Als grafisch vormgever verzorg ik de omslagen en het binnenwerk van boeken en tijdschriften. Daarnaast ontwerp ik huisstijlen, folders, brochures, rapporten en verslagen en kunt u bij mij terecht voor grafisch illustratiewerk. Ik werk samen met betrouwbare drukkers en begeleid het gehele drukproces, waarbij ik toewerk naar het afleveren van een mooi eindproduct.

Ook het ontwerpen van een website behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld op basis van een Content Management System (CMS). Met een CMS heeft u op elk moment de volledige, inhoudelijke controle over uw eigen website - in een simpele handomdraai. Voor de technische realisatie hiervan schakel ik collega's in die gespecialiseerd zijn in webdevelopment.

Plaatsen in de regio Apeldoorn