Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Alkmaar

Get Set Design & DTP

Get Set Design & DTP Adres:
Get Set Design & DTP
Wieder 8
1648 GB De Goorn

Tel. 0229 - 547401
Fax. 0229 - 547409

Website. www.getset.nl
Email. info@getset.nl

Beschrijving:
Get Set levert werk als allround opmaakbureau af voor landelijke titels zoals o.a. Privé, Vrouw, Vriendin, Beaumonde, Glossy, Lekker, Kampioen, VT-Wonen, Kinderen en Seasons. Maar wij werken ook voor talloze kleinere bedrijven. We zijn van alle markten thuis in het verzorgen en begeleiden van het gehele traject van conceptontwikkeling tot en met drukwerk of het maken van een website. Sinds 1991 zorgen wij met onze creatieve benadering en grafisch-technische kennis voor de beste reclame-uiting.

Een-op-een benadering
Wij hebben ons bewezen als een integer bureau met een enthousiast en professioneel team. Dit team hecht grote waarde aan een persoonlijke een-op-een benadering en is graag verantwoordelijk voor het gehele traject. Wij zijn gedreven, stipt, soepele teamspelers,solide en zeer ervaren. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit een zeer scherpe prijzen. Bovendien staat een tijdige aflevering van uw product hoog in ons vaandel.

Get Set, ready... Go!
Door onze jarenlange werkervaring met grote en kleine drukkerijen beschikken wij over een brede kennis op het gebied van gedrukte en digitale media. Dit betekent dat wij hierdoor de beste drukwerkmatchen kunnen maken met drukkers in binnen- en buitenland.

Get Set
Uw allround opmaakbureau en partner voor uw communicatieve doelstellingen.

Wij realiseren voor u:
- Huisstijlen
- Advertenties
- Shopping
- Magazines
- (Reis)gidsen
- Websites
- Boeken
- Flyers/posters

Neem voor andere grafische werken contact met ons op. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website of bij ons.

Plaatsen in de regio Alkmaar