Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio 's-Hertogenbosch

Gemaqua Design

Gemaqua Design Adres:
Gemaqua Design
Schalmeilaan 4
5402 BB Uden

Tel. 0413 - 270500
Fax. 0413 - 270200

Website. www.gemaqua.nl
Email. info@gmq.nl

Beschrijving:
GMQ Gemaqua design, uw contact in grafisch werk!
GMQ Gemaqua design ontwerpt en verzorgt uw grafische werk, w.o. opmaak / DTP van uw huisstijldrukwerk, advertenties, folders en brochures. Voor al uw DTP werk kunt u bij GMQ Gemaqua design terecht. We ontwerpen, maken layouts, en doen alle opmaak voor uw document(en), advertenties, posters, brochures, folders, websites e.d. Freelance DTP werk is ook op locatie mogelijk. Stel u heeft een project wat afgerond moet worden, wij komen u helpen.

Onze diensten bestaan uit:
* Huisstijl ontwerp en DTP / Opmaak
GMQ Gemaqua design ontwerpt uw logo en/of huisstijl binnen uw budget. Daarnaast verzorgen wij voor u de opmaak / DTP van uw huisstijldrukwerk, folders en brochures.

DTP / Opmaak
GMQ kan uw opmaak verzorgen van een brochure, advertentie, folder, flyer, huisstijldrukwerk en ander grafisch werk. DTP werk en opmaak kunt u aan ons overlaten, wij werken met professionele software van Adobe op het Mac platform..

Uiteraard is dit niet al ons werk, dus als u behoefte heeft aan meer voorbeelden en uitleg dan kunnen we natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken. Neem gerust contact met ons op.

* Corporate identity: Logo's & huisstijlen.
Huisstijl ontwerp in onze eigen stijl. Hierbij zijn eenvoud, herkenbaarheid, witruimte, lettertype en technische beperkingen belangrijke kenmerken. Vooral eenvoud in de huisstijl is belangrijk, een doordacht grafisch concept specifiek toegepast op het bedrijf in kwestie. Zoals u het wilt en binnen uw budget. Hiernaast vele voorbeelden van logos/huisstijlen door GMQ ontworpen. Helaas is het niet eenvoudig iedere huisstijl goed naar voren te laten komen op een website, maar het geeft toch een beknopt idee wat wij grafisch produceren.

* Druk- & printwerk verzorging
GMQ verzorgt voor u de DTP / opmaak van uw huisstijl drukwerk, maar natuurlijk ook uw folders, brochures, banners, advertenties en allerlei ander druk- en/of printwerk.

Verzorging van:
- Drukwerk in grote en kleine oplages.
- Offset, grootformaat plots, posters, belettering, zeefdruk, tampondruk en digitaal printwerk.
- Van briefhoofd, visitekaartjes en enveloppen, tot brochures, flyers, kerstkaarten e.d.

GMQ Gemaqua krijgt vaak verzoeken voor drukwerk in kleine oplages. Vaak weten onze klanten ook niet wat er allemaal mogelijk is, dus adviseren we wat bij u aansluit. Wij hebben contacten met offset drukkers, digitale offset drukkers, en electronische printers. We vinden altijd een oplossing voor uw drukwerk, eventueel printen we zelf voor u op onze XEROX Phaser 7750DN A3 kleurenlaserprinter, binnen uw budget en in kleine oplage. Als u meer informatie wilt, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

* Grafisch webdesign, hosting en advisering
Presenteer uw bedrijf of activiteit in uw eigen huisstijl d.m.v. een professionele pagina. Met of zonder hosting en domeinnaam.

Website ontwerp
Het kan gaan om het ontwerp van een interface van uw statische website. Of om een ontwerp van een complete webshop die database gestuurd is. Een statische Website is door GMQ eenvoudig te maken, maar hierbij heeft u beperkte functionaliteit, vaak is dit wel voldoende als een eenvoudige presentatie van uw bedrijf op het internet. Een dynamische Webshop wordt geprogrammeerd door webprogrammeurs, maar volgens de door GMQ ontworpen website interface. Voor de opmaak van alle pagina's en uitbreidingen hanteren we een uurtarief à € 50.

Hosting
Wij verzorgen uw hosting. U heeft al een domeinnaam met email vanaf € 5 per maand. Doe hier uw domeinnaam controle, en registreer uw nieuwe domeinnaam snel en eenvoudig. Daarna neemt u contact met ons op voor het ontwerp.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch