Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio 's-Hertogenbosch

Studiobizz

Studiobizz Adres:
Studiobizz
Dommelstraat 6a
5347 JL Oss

Tel. 0412 - 456769

Website. www.studiobizz.nl
Email. info@studiobizz.nl

Beschrijving:
De creatieve ontwerpafdeling van Studiobizz creëert visuals. Onze kracht ligt in het bij elkaar brengen van verschillende multimedia tools. Passend en op maat gemaakt voor uw project. Flexibel, veelzijdig en conceptueel sterk. Zowel voor de entertainment als de zakelijke tak. U wilt immers hetzelfde... het overbrengen van uw gevoel, emotie door middel van een product of dienst gespitst op uw doelgroep.

Naast muziek houdt Studiobizz zich op professioneel niveau bezig met:
- grafische vormgeving
- audio/visuele presentaties & animaties
- fotografie & beeldbewerking
- webdesign & realisatie.
U wilt immers met 1 gezicht naar buiten en samenhang creëren zowel op audio als visueel gebied.

Wilt u meer weten over mijn manier van werken, en wilt u positief verrast worden? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina.


Webdesign
Studiobizz ontwerpt gebruiksvriendelijke websites voor entertainment en het MKB, volgens de webstandaarden en in uw huisstijl. Wij zorgen dat de juiste online presentatie wordt neer gezet, zodat u een blijvende indruk bij bezoekers achterlaat. Dankzij onze creatieve en technisch inzicht en gedegen kennis van de allerlaatste webstandaarden realiseren wij functionele en mooie websites, met oog voor detail. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij ons uitgangspunt.

Tevens kunt u bij ons een redesign (nieuw ontwerp) voor uw huidige website laten maken. De volgende technieken gebruiken wij bij het ontwikkelen van interactieve websites en online applicaties:
- XHTML/CSS
- PHP
- Javascript
- Flash
- Actionscript 3.0

Indien gewenst kunnen wij een CMS (Content Management Systemen) achter uw site maken zodat u hem zelf kunt updaten en onderhouden. Uiteraard wordt uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Mocht u een kleine beurs hebben dan is het geen probleem om toch een professionele website online te krijgen. Aan de hand van duizenden beschikbare Templates hebben wij uw website, aangepast aan uw huisstijl en wensen binnen mum van tijd online. Informeer naar de werkwijze en kosten.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch