Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Twente

Arianne Doornbos

Arianne Doornbos Adres:
Arianne Doornbos
Slagmanweg 37
7522 AK Enschede

Tel. 053 - 4349980
Fax. 053 - 4342620

Website. www.a-doornbos.nl
Email. info@a-doornbos.nl

Beschrijving:
Arianne Doornbos is allround vormgever. Met een servicegerichte instelling en creatieve oplossingen weet ze diverse presentatie- en communicatiemiddelen een krachtige uitstraling te geven. Arianne ontwikkelt en realiseert advertenties, affiches, brochures, flyers, folders, logo’s, huisstijlen, kranten en nog vele andere vormen van communicatie voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Ze draagt zorg voor het hele traject, waarbij in elk eindproduct haar persoonlijke visie en professionele werkwijze tot uiting komen. Ruim tien jaar werkervaring en haar ‘no-nonsense’ instelling zorgen ervoor dat zij zeer flexibel is en ze met relatief weinig input zeer helder, accuraat en snel werk levert.

Werk maken dat communiceert moet samen gaan met een servicegerichte instelling en enthousiasme en betrokkenheid. De ervaring leert dat deze eigenschappen - gecombineerd met een creatieve geest en kennis van zaken - basisvoorwaarden zijn voor een geslaagde samenwerking.

Mooie dingen maken, daar streef ik naar. Advertenties, affiches, brochures, boeken, flyers, huisstijlen, nieuwsbrieven, verpakkingen, websites etc. Ik realiseer alles van schets tot drukwerk. Wanneer er paskruizen en kleurenwaaiers aan te pas komen, zit je bij mij goed!

Plaatsen in de regio Twente