Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Twente

Artvanti Grafische Vormgeving

Artvanti Grafische Vormgeving Adres:
Artvanti Grafische Vormgeving
Nijverdalseweg 143a
7461 AG Rijssen

Tel. 0548 - 518282
Fax. 0548 - 541712

Website. www.artvanti.nl
Email. info@bureaubrainz.nl

Beschrijving:
Brainz is een full-service reclamebureau gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie en internet.

- Vastgoedcommunicatie
Brainz heeft alles onder één dak. Van de brochures tot en met de artist impressions. Van de materialen voor uw makelaar tot en met de bouwborden. Eén adres en één aanspreekpunt voor de productie van al uw verkoopdocumentatie. Wij hebben al onze diensten gespecificeerd, zodat u een compleet overzicht krijgt van de vele mogelijkheden en oplossingen die wij bij Brainz te bieden hebben.

- Internet
Internet en Brainz hebben wat met elkaar en die passie willen we graag met u delen. Zo inspireren we u tot het blootleggen van kansen en bieden we u de ontzorgende daadkracht en creativiteit om de mogelijkheden optimaal te benutten. Als de ondernemende bedenkers van succesvolle platforms als Plotgemak.nl en Aanenuitbesteden.nl bieden we u tien jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van een groot aantal (corporate) websites en webconcepten.

- Grafische vormgeving
Brainz ontwerpt uitgebalanceerde grafische uitingen voor verschillende opdrachtgevers in alle soorten en maten en elk met hun specifieke wensen en vooraf gestelde doelen. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, magazine, brochure, verpakking, beurswand, advertentie of website, we verliezen deze wensen en doelen nooit uit het oog.

Plaatsen in de regio Twente