Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Nijmegen

Voltage Grafisch Ontwerpbureau

Voltage Grafisch Ontwerpbureau Adres:
Voltage Grafisch Ontwerpbureau
Graafseweg 23
6512 BM Nijmegen

Tel. 024 - 3607040
Fax. 024 - 3607156

Website. www.voltage.nl
Email. contact@voltage.nl

Beschrijving:
Voltage bedenkt creatieve concepten voor huisstijlen, brochures, boeken, tijdschriften, periodieken, jaarverslagen, websites, verpakkingen, beursmateriaal en meer.

Voltage heeft zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een specialist op het gebied van corporate identity (huisstijl) en ontwerp en realisatie van huisstijl-gerelateerde producten. Bel of e-mail voor een vrijblijvend presentatie of een kennismakingsgesprek.

Creatieve concepten
De ontwerpers van Voltage verzorgen graag het ontwerp en de opmaak van brochures, huisstijlen, boeken, tijdschriften, periodieken, jaarverslagen, direct mail, websites, e-mailing, verpakkingen, gevelbelettering, stands en beursmateriaal.

Communicatie
Wanneer er behoefte is aan inhoudelijke ondersteuning, werkt Voltage samen met communicatie-adviseurs en -bureaus. Voor huisstijlontwikkeling in combinatie met missie-visievraagstukken vormt Voltage met Bluysen Communicatie een effectief team.

Werkwijze en realisatie
Omdat Voltage al jarenlang met vaste, betrouwbare partners werkt, kan zij de complete uitvoering verzorgen van haast elk denkbaar product. Denk hierbij aan drukwerk, webhosting, domeinnaamregistratie, Content Management Systemen voor websites, Direct Mailing, tekstproducties, fotografie, standbouw, belettering enz.

Mediaservice
Indien gewenst kan Voltage advertentietrajecten van ontwerp tot en met plaatsing verzorgen, vaak met een aantrekkelijke korting op de advertentietarieven van zowel regionale als landelijke media

Plaatsen in de regio Nijmegen