Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Haarlem

Blink Ontwerpers

Blink Ontwerpers Adres:
Blink Ontwerpers
Raadhuislaan 47
2131 BH Hoofddorp

Tel. 023 - 5623365

Website. www.blink-ontwerpers.nl
Email. info@blink-ontwerpers.nl

Beschrijving:
Wij zijn grafisch ontwerpers. Met een luisterend oor voor de wensen van de opdrachtgever. En met ons oog voor detail komen we tot een kleurrijk ontwerp, een pakkende brochure, een veelzeggend logo, of een fraaie website met heldere structuur. Zodat uw diensten of producten optimaal onder de aandacht komen.

Logo’s en huisstijlen, de basis voor uw imago
Goed zichtbaar zijn naar uw (mogelijke) klanten doet u met een huisstijl die optimaal uitdraagt wie u bent. De basis ligt in een logo dat sterk en krachtig is waar dat moet, of juist subtiel en geraffineerd is als dat beter vertelt wie u bent. Met een goed opgezette correspondentiereeks draagt u die identiteit dagelijks uit. Als u uw visitekaartje uitdeelt, en bij elke brief of factuur die de deur uit gaat.

Werf klanten met een fraaie folder of brochure
Ligt er een goede huisstijl-basis, dan laten we ook uw brochures, folders, mailings en advertenties in een klare taal met uw doelgroep spreken. Want klanten werven of omzet verhogen, daar gaat het u uiteindelijk om. En ons dus ook.

Goede vormgeving maakt informatie inzichtelijk
Het gaat niet alléén over imago. Bij brochures, rapporten, nota’s en verslagen is het de hoofdzaak dat informatie inzichtelijk is. Een goede vormgeving maakt inhoud toegankelijk door een aantrekkelijke beeldtaal én door een weloverwogen indeling en ordening van die inhoud. Uw uitgave is niet langer een letter- of cijferbrij, maar een document dat de lezer met plezier en aandacht zal doornemen.

Plaatsen in de regio Haarlem