Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Haarlem

Plan B Grafimediabureau

Plan B Grafimediabureau Adres:
Plan B Grafimediabureau
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem

Tel. 023 - 5322067

Website. www.planb.nl
Email. info@planb.nl

Beschrijving:
Plan B Grafische dienstverleners is in 1997 opgericht door Serge Piepenbrink en Bart Verburg. Bij Plan B heeft iedereen een gedegen grafische achtergrond. Zowel creatief als technisch is men goed onderlegd. Ervaring, creativiteit, betrokkenheid, kwaliteit en snelheid brengen elk grafisch project van Plan B tot een goed eindresultaat. Een aantal voorbeelden van wat Plan B kan leveren: periodieken, brochures, huisstijlen, productfotografie, websites, boekomslagen, signing en iPad-applicaties.

Grafisch ontwerpen
We ontwikkelen een concept en maken daarbij een passend ontwerp naar uw wensen of ideeën. We verplaatsen ons in uw doelgroep. Tijdens de conceptontwikkeling denken we na over zaken als kleur- en materiaalgebruik en welk communicatiemiddel het beste past. Bijvoorbeeld een logo en een huisstijl die uw identiteit bevestigen. Soms wilt u een magazine, en een andere keer volstaat een advertentie.

Grafische vormgeving
Dit is de specialiteit van Plan B. Met een bestaande huisstijl of een ontwerp van plan B gaan we aan de slag en geven uw communicatie-uitingen grafisch vorm. We voegen beeld en tekst samen tot een harmonieus geheel bij het maken van magazines, brochures of websites etc. We leveren Certified-pdf bestanden of we begeleiden het project verder tot het gewenste eindresultaat. Als grafisch vormgever is Plan B creatief. Alle creatieve ideeën zijn uiteindelijk uitvoerbaar door de technische kennis van de vormgevers van Plan B.

Webdesign
Een website maken is een uitdaging, want de vormgeving moet goed zijn, maar hij moet het ook 'doen' en goed gevonden kunnen worden. Wat betreft de vormgeving zit u, zoals u weet, zeker goed bij Plan B. Voor het bouwen van een goed lopende website hebben we de kennis in huis gehaald die daar voor nodig is. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een CMS (content management system), waarbij u zelf uw website kunt beheren. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Plaatsen in de regio Haarlem