Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in regio Alkmaar

Wijn Design

Wijn Design Adres:
Wijn Design
Zandwilg 14d
1731 LS Winkel

Tel. 0224 - 540135
Fax. 0224 - 540138

Website. www.wijndesign.nl
Email. info@wijndesign.nl

Beschrijving:
Wijn Design is een creatief fullserviceburo. Van uw idee maken wij een vorm. Of het nu gaat om concepten, websites, logo’s, huisstijlen, advertenties, beletteringen, folders, flyers, catalogi, boeken, nieuwsbrieven en alle andere promotionele uitingen die u kunt verzinnen. We maken er een bruisend geheel van, en daarmee valt u zeker meer op.

Vormgeving
De vormgeving van uw presentaties en communicatiemiddelen kan door ons in brede zin worden verzorgd. Een advertentie, nieuwsbrief, folder, flyer, catalogus, magazine, boek of verpakking, en alles in uw huisstijl uitgevoerd uiteraard.
Naast het ontwerp kunnen we ook de gehele projectcoördinatie voor u verzorgen. Wij onderhouden dan voor u het contact met opdrachtgever, textschrijver, fotograaf, drukker, binder en verspreider.

Internet
Naast de vormgeving van alle gedrukte media is ook de opmaak voor internet een mogelijkheid. Dat kan gaan om informatiepagina’s op uw website, wervende banners, visuals, animaties of landingspagina’s. Een mooie uniforme presentatie zorgt ervoor dat de bezoeker vindt wat hij zoekt, en begrijpt wat u bedoelt.

Service
Heeft u een idee maar misschien moeite met het formuleren van de exacte wensen, dan denken we graag met u mee. Het doel is voor ons leidend, de middelen zoeken we daar zo efficiënt mogelijk bij. Ook text en fotografie kunnen we volledig voor u verzorgen. Leg de vraag bij ons neer zodat u zich kunt focussen op uw activiteiten. Dan doen wij het denkwerk en zorgen voor een mooie lijn in uw uitingen.

Huisstijlen
Uw logo is hèt onderdeel wat altijd naar voren zal komen als u zich ergens presenteert. Een energie bommetje waar alles in is samengevat waar u voor staat. Stijl, werkwijze, innovatie, service, sfeer, gevoel, techniek, grootte, marktsegment, lokatie, doelgroep, dienstverlening, product. En dit is slechts een greep uit de zaken waar rekening mee gehouden dient te worden.

Natuurlijk ontstaat een logo in opdracht en samenwerking met de opdrachtgever. Voor ons is het belangrijk dat uw visie wordt vertaald in uw logo. Het ons voor ons nóg belangrijker dat de uiteindelijke klant bij u en uw uitstraling aansluiting vindt.
Het traject waarin een huisstijl wordt ontwikkeld heeft voor iedereen een persoonlijke voorkeur. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw behoeftes brengen we ter oriëntatie een aantal standaard trajecten in kaart.

Kijk voor informatie over de andere diensten die wij leveren op onze website.

Plaatsen in de regio Alkmaar