Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare ontwerpers in plaats Scherpenzeel

Eye & Image / van Heek design

Eye & Image / van Heek design Adres:
Eye & Image / van Heek design
Arnhemseweg 14
3832 GL Leusden

Tel. 033 - 4950600

Website. www.eye-image.nl
Email. info@eye-image.nl

Beschrijving:
Sinds de oprichting in 1999 is Eye & Image uitgegroeid tot een veelzijdig en full service ontwerpbureau. Van creatie tot dtp, van videoproducties tot 3D animaties, van inkoop tot de levering van materialen. Dus van alle markten thuis. Dat is prettig samenwerken voor u en efficiënt voor ons.

Waarom Eye & Image | Van Heek Design?
Creatief, natuurlijk, doeltreffend, betrokken, persoonlijk, enthousiast, duidelijk en efficiënt. Spreken deze waarden u aan? Neem dan contact met ons op om kennis te maken.

Van Heek Design (onderdeel van Eye & Image) levert kwaliteitsgeschenken aan bedrijven en instellingen. Als partner en B2B agent van onder meer Villeroy & Boch en Le Creuset bieden we een spannende collectie aan zakelijke geschenken en reiken we ideeën aan voor opvallende promotionele acties.

Diensten Eye & Image | Van Heek Design
- Corporate identity
Ontwikkeling en profilering van een imago, dat recht doet aan het karakter van uw organisatie.

- Creatie
Ontwerp van videoproducties, websites, 3D animaties, brochures, flyers, logo's, huisstijlen, DVD?s, jaarverslagen, beursstands, presentatiematerialen, de inrichting van informatiecentra, (jeugd) educatieprogramma's en meer.

- Reproductie / DTP
Opmaak en begeleiding van drukwerk.

- Promotionele acties
Totaalleverancier van promotions en incentives van o.a. Villeroy & Boch en Le Creuset. Meer informatie hierover is te vinden op www.vanheekdesign.com of www.cadeauplezier.com

Plaatsen in de regio Amersfoort